Ημερίδες - ΣυνέδριαΣεμινάρια - Webinars

Athens Coaching Institute: Ημερίδα αποφοίτησης «Εκπαίδευση και Σταδιοδρομία στο Coaching»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί Online Σάββατο 20/06/2020, 11:00.

Athens Coaching Institute

Ενδιαφέρεστε για το Coaching; Γνωρίστε το έργο και την ομάδα μας! To Athens Coaching Institute, member of CP Coaching & Training Interventions Limited, ο Χαράλαμπος Πετράς και η Ειρήνη Σαββίδου, σας προσκαλούν στην πρώτη online ετήσια ημερίδα αποφοίτησης με τίτλο: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στις 11:00.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Athens Coaching Institute στο Facebook και το κανάλι μας στο YouTube.

Ομιλίες – Θεματικές

Στην ημερίδα θα μιλήσουν απόφοιτοι coaches του Athens Coaching Institute, οι εκπαιδευτές Βιργινία Καραβάκου Personal & Executive Coach, Positive Psychology Practitioner, Κωστής Τεσφαέ, Health Coach, η Ειρήνη Σαββίδου, Partner & Director της CP Coaching & Training Interventions, και ο Χαράλαμπος Πετράς, Founder & Director.

Οι ομιλίες έχουν σκοπό να αναδείξουν την σύγχρονη εκπαίδευση και ανάπτυξη στον κλάδο του coaching για τους νέους και υποψήφιους επαγγελματίες.

Πρόγραμμα

11:00 Έναρξη, Χαιρετισμός.
11:10 Βιργινία Καραβάκου, Personal & Executive Coach, Positive Psychology Practitioner: “Ηθική & Δεοντολογία στην επαγγελματική πρακτική των Coaches”.
11:20 Κωστής Τεσφαέ, Health Coach: “Τι πρέπει να γνωρίζει ένας coach για την εκπαίδευσή του”.
11:30 Ειρήνη Σαββίδου, Partner & Director (Cyprus): To Athens Coaching Institute στην Ελλάδα, την Κύπρο και τον Κόσμο.
11:40 Πετράς Χαράλαμπος, Founder & Director (Greece): Online Εκπαίδευση & Mentoring στο Athens Coaching Institute.
11:50 Θα μιλήσουν για την εμπειρία τους οι απόφοιτοι: Βαλσαμίδη Κατερίνα, Δημίου Φωτεινή, Δοντά Ευγενία, Μπακιρτζή Μαρία, Παπαδάτου Βασιλική, Παπακυριάκου Οδυσσέας, Τσιούνη Ασημίνα, Φωκά Αναστασία, Τσομπάνογλου Κατερίνα, Χερκελετζή Χρύσα.

QnA: Η ημερίδα μας είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε για το Coaching, το παρόν και το μέλλον του, και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις τις οποίες μπορείτε να διατυπώσετε γραπτώς χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του event.

Διαδικασία εγγραφής:

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα: https://athenscoaching.com.cy/2020/06/06/online-graduation-2020/

CoachingVoice Team

Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - LinkedIn

CoachingVoice Team
Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.