Ημερίδες - Συνέδρια

Coaching Talks 2019: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Kέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Το Coaching Talks είναι ένα ετήσιο φόρουμ που κάνει το ντεμπούτο του το 2019. Αποτελεί έναν χώρο συνάντησης, διαλόγου και μάθησης, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες coaches που ξεχωρίζουν, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, στελέχη, δημοσιογράφοι και αναλυτές που μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες για τον κλάδο του Coaching. Το Coaching Talks είναι μια πρωτοβουλία του Athens Coaching Institute και της CP Coaching & Training Interventions Ltd με σκοπό την ενδυνάμωση της coaching-κοινότητας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη ενός ισχυρού και τεκμηριωμένου λόγου για το Coaching και τo Coaching Psychology.

Coaching Talks 2019: Where are we now?

Το πρώτο Coaching Talks εστιάζει στην παρούσα φάση του κλάδου θετοντας το ερώτημα Πού βρισκόμαστε σήμερα; Διακεκριμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μιλήσουν για το coaching και την δυναμική του. Οι ομιλητές, στα τελευταίο μέρος της παρουσίασής τους, θα απαντήσουν στο ερώτημα αυτό και θα συζητήσουν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Η Δρ Κλειώ Ακριβού, Καθηγήτρια Επιχειρηματικής Ηθικής και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, μέσα από το πρίσμα φιλοσοφίας, της οικονομίας και της ψυχολογίας, θα παρουσιάζει μια κριτική για την πρακτική εφαρμογή του Coaching. Δίνοντας μας την ευκαιρία για αναστοσμό και σύνθεση.

Διεθνείς Συμμετοχές

Στο φόρουμ του Coaching Talks συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές, coaches και ακαδημαϊκοί από το εξωτερικό, διεθνούς κύρους, με πλούσια επαγγελματική εμπειρία και συγγραφικό έργο.

Θεματικές

Κάθε χρόνο το Coaching Talks εστιάζει σε μια θεματική ενότητα προτείνοντας απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα του κλάδου. Οι ομιλητές, μέσα από τις παρουσιάσεις τους φωτίζουν πτυχές της κεντρικής θεματικής και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.

Αναστάσιος Κικίδης