Business CoachingLife CoachingΗμερίδες - Συνέδρια

Η Positivity Coaching πραγματοποίησε την ημερίδα Coaching Mastery Day

Η ημερίδα Coaching Mastery Day είναι «ένας πειρασμός για το μυαλό και την ψυχή».

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Coaching Mastery Day» στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από την επιστημονική ομάδα της Positivity Coaching υπό την επίβλεψη του ιδρυτή της,  Άγγελου Δερλώπα, MSc, PCC.

Ο Άγγελος Δερλώπας στις σύντομες δηλώσεις του στο Coachingvoice.gr ανέφερε πως για όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα Coaching Mastery Day θα είναι «ένας πειρασμός για το μυαλό και την ψυχή» ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωτικά «εμπειρίες, παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων, καταθέσεις, καινούρια εργαλεία πάνω στο Coaching και την κατάθεσή μας για το ποια είναι η εικόνα του Coaching σήμερα στην Ελλάδα».

Απόφοιτοι της Positivity Coaching παρέθεσαν τα προσωπικά τους case studies με απώτερο σκοπό το food for thought και το γόνιμο διάλογο, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε και η απονομή διπλωμάτων, η οποία κατά παράδοση διεξάγεται πλέον στην καθιερωμένη ετήσια αυτή εκδήλωση – θεσμό.

Μετά το πέρας της ημερίδας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να συνομιλήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους καθώς απολάμβαναν το Cheese & Wine τους.

Το CoachingVoice.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε το δελτίο τύπου της Positivity Coaching:

Σε κλίμα λαμπρότητας διεξήχθη η 15η ημερίδα – θεσμός Coaching Mastery Day της Positivity Coaching, η οποία έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα που ονομάζεται coaching, ενώ μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του coaching, αλλά και των επιχειρήσεων.

Την τελετή έναρξης της ημερίδας σήμανε ο ιδρυτής της Positivity Coaching και διαπιστευμένος Άγγελος Δερλώπας, ο οποίος με την αέναη ευγένειά του και το μοναδικό του vibe καλωσόρισε το κοινό.

Ενδιαφέροντα coaching case studies από αποφοίτους της Positivity και πλέον ιδιαίτερα αξιόλογους coaches κέντρισαν το ενδιαφέρον και έπαιξαν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, ενώ στα highlights των ομιλιών αξίζει να αναφέρουμε τον συνιδρυτή της ΜΚΟ Social Hackers Academy, Δαμιανό Βαβανό, ο οποίος ανέλυσε τη σημασία του team coaching μέσα σε μια εταιρία και πως εκείνη μπορεί να ανθίσει μέσω αυτού, καθώς και την ομιλία της Στέλλας Γαμβρέλλη, Team & Executive coach, η οποία παρουσίασε το μοντέλο PASSPORT του Άγγελου Δερλώπα, το οποίο τώρα πια ανήκει στη διεθνή κοινότητα.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η «συνάντηση επί σκηνής», ενός δασκάλου κι ενός μαθητή, δύο αληθινών φίλων και χρόνιων συνεργατών, του Μάνο Παυλάκη και του Άγγελου Δερλώπα, οι οποίοι ανακοίνωσαν την έκδοση του «Οδηγός Coaching, Παράγοντας Αποτελέσματα σε Κάθε Συνθήκη» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία! Η αναδρομή τους από τη σύλληψη της ιδέας και η πορεία προς την υλοποίηση, ήταν πραγματικά συγκινητική.

Μια ανάσα πριν το καθιερωμένο networking της βραδιάς, στο οποίο οι καλεσμένοι απήλαυσαν cheese and wine με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο έγινε και η κατά παράδοση τώρα πια απονομή των διπλωμάτων σε όλους τους νέους, ανερχόμενους, λαμπρούς coaches που αποφοίτησαν από την Positivity. 

Περισσότερα για την Positivity θα βρείτε εδώ .

 

Μαριάννα Καλλιόστρα