ΔιάφοραΠρογράμματα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Coaching Mastery Day-Γίνε από έμπειρος… ειδικός»

Positivity Coaching: Η προώθηση της κουλτούρας coaching σε πρώτο πλάνο

Positivity Coaching, Εκδήλωση: «Coaching Mastery Day- Γίνε από έμπειρος… ειδικός», 19/2/2019, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Χορηγός επιοινωνίας CoachingVoice.gr

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της Positivity Coaching «Coaching Mastery Day-Γίνε από έμπειρος… ειδικός» στις 19 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής».

Σπουδαστές, φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι από το χώρο του Management, του HR και όχι μόνο, έμπειροι και… ειδικοί παρευρέθηκαν στον όμορφο χώρο του Μεγάρου με αφορμή για άλλη μια φορά στα χρονικά την προώθηση της κουλτούρας coaching στη χώρα μας, την παρουσίαση του νέου μας, καινοτόμου προγράμματος εξειδίκευσης «Diploma in Coaching Mastery», το οποίο ξεκινά τον Απρίλιο και φυσικά την καθιερωμένη κοπή πίτας, η οποία έκρυβε σαν έκπληξη μια υποτροφία στο πρόγραμμα.

Ο Άγγελος Δερλώπας, ιδρυτής της Positivity (PCC, Founder, Managing partner, L&D Director), καθώς και οι εκπαιδευτές του προγράμματος και καταξιωμένοι coaches Άννα Μαρία Χρονοπούλου, Ελένη Ορφανού, Ελισάβετ Γεωργίου, Σπύρος Κοττώρης και Μάνος Παυλάκης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με το κοινό αναλυτικά για τα courses τους, να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα και να κάνουν συνδημιουργικό διάλογο.

Από την όμορφη βραδιά δεν έλειπαν στενοί συνεργάτες της Positivity όπως η Στέλλα Γαμβρέλλη, η Καλλιόπη Γκόρη (υπεύθυνη παραρτήματος της Positivity στην Θεσσαλονίκη) καθώς και η βραβευμένη Lizz Hall (και εκπαιδεύτρια του προγράμματος), οι οποίες μέσω βίντεο, μηδένισαν τις αποστάσεις και βρέθηκαν κοντά μας!

Η εκδήλωση αυτή απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι μισοί Έλληνες διαπιστευμένοι ICF Coaches είναι Positivians και ότι η μεγαλύτερη κοινότητα coaching στην Ελλάδα, η οποία πλέον μπορεί να σε οδηγήσει σε master level είναι η Positivity!

Το CoachingVoice.gr ήταν χορηγός επικοινωνίας μαζί με τους: nooz.gr, healthpharma.gr, healthellas.gr, enallaktikiagenda.com, epixeiro.gr.

Μάθετε περισσότερα για την Positivity.

CoachingVoice Team

Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - LinkedIn

CoachingVoice Team
Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.