ΔιάφοραΕκπαίδευσηΠρογράμματαΣεμινάρια - Webinars

Πρώτο Course εκπαιδευτικού προγράμματος ORSC ™

Fundamentals: Introduction to Relationship Systems Coaching

Η ομάδα της Leadership Coaching σε σύμπραξη με τον συνεργάτη της CRR Global Akilli Iliskiler φέρνει  αποκλειστικά για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ORSC ™ Fundamentals: Introduction to Relationship Systems Coaching!

Στις 9 & 10 Νοεμβρίου το πρώτο course του εκπαιδευτικού προγράμματος

Το ORSC ™ είναι το μοναδικό διαπιστευμένο από τον ICF εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη διαχείριση και ευφυΐα των μοντέλων σχέσεων για HR executives, coaches και θεραπευτές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ποιος φέρνει αυτό το αναγνωρισμένο course στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε όλοι εμείς να ωφεληθούμε των προνομίων που μας παρέχει;

Η ομάδα του Leadership Coaching, η οποία έχει ως βάση της φιλοσοφίας της να κάνει τον κόσμο μας λιγάκι καλύτερο. Στον πυρήνα του οράματός τους βρίσκεται η επιθυμία τους να φέρνουν τα καλύτερα εργαλεία αλλά και τους πιο ικανούς coaches στην πόρτα μας!

Η Leadership Coaching παρέχει εργαστήρια και συνεδρίες coaching 1:1 που σκοπό έχουν να ενδυναμώνουν τον συμμετέχοντα, για να αποκαλύψει τα ταλέντα του και να επιταχύνει την προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη. Προσφέρουν προγράμματα πιστοποίησης ICF και εξατομικευμένα εργαστήρια στους τομείς της Οικογενειακής Επιχείρησης, της Εκπαίδευσης, των Corporate & Retreats και της Προσωπικής Ανάπτυξης.

Ένα λοιπόν, εκ των διεθνώς αναγνωρισμένων προγραμμάτων, που φέρνει αποκλειστικά για εμάς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ομάδα της Leadership Coaching, είναι το ORSC ™ Fundamentals: Introduction to Relationship Systems Coaching!

Το πρόγραμμα αυτό είναι το εισαγωγικό course του ORSC™, και μπορεί κάποιος να το πάρακολουθήσει ως standalone course, ώστε να αποκτήσει τη γνώση των εργαλείων αυτών και να τα χρησιμοποιήσει στην εταιρία ή στην εργασία του ως coach.

Τι να περιμένετε;

Θα λάβετε ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης

Θα λάβετε 12 CCEUs -Μονάδες Συνεχούς Εκπαίδευσης Coaching

Γιατί να το επιλέξετε;

Το Coaching που εξειδικεύεται στα Συστήματα Οργάνωσης και Σχέσεων είναι ένα πρωτοποριακό μοντέλο για την καθοδήγηση οργανισμών, ομάδων, οικογενειών και ζευγαριών με έμφαση στο Relationship Systems Intelligence! Σε αυτό το διήμερο βιωματικό εργαστήριο θα λάβετε μέρος σε πρακτική άσκηση των θεωριών αναφορικά με τη χρήση και προσέγγιση του Coaching των Συστημάτων Οργάνωσης και Σχέσεων και φυσικά θα μάθετε και θα εφαρμόσετε τα 5 κύρια εργαλεία ORSC ™, Coaching the Third Entity™

Designed Partnership Alliances ~ Μάθετε πως να χτίζετε την συνυπευθυνότητα για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πώς να καθορίζετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η ομάδα (ή το άτομο) τις προκλήσεις.
Alignment skills ~ Μάθετε πώς να ορίζετε όρια και περιορισμούς με τις επαφές σας ενώ παράλληλα εστιάζετε στα κοινά συμφέροντα των συνεργατών σας.
Constellating the System ~ Μάθετε στην πράξη πως να συνθέσετε ένα σύστημα, το οποίο να αναδεικνύει τους ρόλους του κάθε μέλους της ομάδας, ενώ παράλληλα σας βοηθά να κερδίζετε βαθύτερες γνώσεις για μια περαιτέρω ανάπτυξη.
Crafting a Relationship Myth ~ μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια σχέση σύμπραξης με τους συνεργάτες σας που σας εκφράζει και παράλληλα ανοίγει τον δρόμο προς την αλλαγή.

Μέσα σε 2 μόλις μέρες, σας προσφέρεται μια πληθώρα γνώσεων και πρακτικών εργαλείων που έχει αναπτύξει ο παγκόσμια καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός CRR Global και τα οποία μπορεί ο κάθε συμμετέχοντας να αρχίσει να εφαρμόζει άμεσα στην ζωή του. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το βιώσετε προσωπικά και να είστε έτοιμοι για ένα «μάθημα ζωής».

*Το course θα είναι στα αγγλικά.

Κλείστε την θέση σας εδώ

Γνωρίστε την ομάδα του Leadership Coaching εδώ

CoachingVoice Team

Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

More Posts - Website - Twitter - Facebook - LinkedIn

CoachingVoice Team
Το CoachingVoice.gr αποτελεί μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για το Coaching στην Ελλάδα. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, βίντεο, εργαλεία και μελέτες για το Coaching και τις εφαρμογές του στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.