ΑνακοινώσειςΔιάφορα

Το Hellenic Coaching Association διοργανώνει εκδρομή

Coaching Retreat 9 & 10 Φεβρουαρίου, «Μονοπάτια Σιωπής»

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Φεβρουαρίου 2019, το Hellenic coaching Association, σας προσκαλεί σε μία θαυμάσια εμπειρία που συνδυάζει την πεζοπορία και την επαφή με τη φύση με το coaching, σε μια εκδρομή στο Φενεό και στις λίμνες Δόξα και Στυμφαλία.

Τις δύο αυτές μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε σε μέρη μεγάλης ομορφιάς και γαλήνης, να συνδεθούμε με εκείνες τις πτυχές του εαυτού μας που συχνά χάνουμε μέσα στους ρυθμούς της πόλης, και να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τους υπόλοιπους περιπατητές κατά τη διάρκεια δύο στοχευμένων coaching reflective sessions.

Λίμνη ΔόξαΗ πεζοπορία στη σιωπή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθούμε στο παρόν, συντροφιά με τον εαυτό μας, αλλά και σε συνάρτηση με ολόκληρη την ομάδα, να απολαύσουμε τη γαλήνια επίδραση της φύσης, να πάρουμε απόσταση από τα προβλήματα της καθημερινότητας που με κάποιο τρόπο εδώ φαίνονται πια μακρινά και να δημιουργήσουμε τον απαραίτητο χώρο εντός μας ώστε να επιστρέψουμε στην ζωή μας. Στην ανάδειξη αυτής της εμπειρίας θα συμβάλλουν τα δύο προγραμματισμένα reflective coaching sessions.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ: Coaching Retreat Λίμνη Δόξα – Γκούρα

Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η εκδρομή, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις προθεσμίες που μας έχουν ζητήσει οι διοργανωτές, γι’ αυτό σας ζητάμε με τη σειρά μας να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2018 ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διοργανωτές εδώ: www.greektravellers.gr

Σας περιμένουμε!

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: general-secretary@hca.com.gr